ALLES ONDER ÉÉN DAK

ONDERNEMEND, ACTUEEL EN VAKKUNDIG

Unideck Bouw & Onderhoud is een onderneming die zich bezighoudt met verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden, zoals o.a nieuwbouw en renovatie, brand en waterschade, glaszetten, schilder en spuitwerkzaamheden, houtrot reparaties.

PROFESSIONALS

Ons werk word uitgevoerd door professionals, gecertificeerd personeel met vele kennis. Het goede contact met klanten vinden wij van groot belang en daarom zeggen wij dan ook kwaliteit en service met glans.

Schilderwerk

KWALITEIT EN SERVICE

Unideck Schilderwerken is een erkend, ervaren en servicegericht schildersbedrijf dat werkzaam is in Tilburg en omgeving. Met een breed en goed geschoold team verzorgen wij uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Daarnaast geven we technisch advies, bijvoorbeeld in het geval van houtrotreparatie. Ook voorzien we u van stilistische tips over kleurgebruik of speciale effecten in uw interieur. Een schilder moet namelijk niet alleen goed zijn in zijn vak, maar ook mooi werk kunnen leveren. Dankzij onze intensieve samenwerking met verffabrikant Sigma. 

Opdrachtgevers en werkgebied

Unideck Schilderwerken werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren: 

  • Eigenaren/beheerders monumentaal vastgoed
  • Onderwijsinstellingen
  • Gemeente
  • Particulieren


  • Vve/beheerder
  • Woningcorporaties
  • Zakelijke markt
  • Zorginstellingen

Verbouwingen

FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

Met Unideck Bouw & Onderhoud heeft u de juiste partner gevonden voor de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand in Tilburg en omgeving. Wij luisteren echt naar uw wensen en staan er om bekend dat wij meedenken. Daag ons gerust uit met uw plannen. Wij verrassen u graag met een perfecte oplossing. Uw opdracht wordt tot door ons tot in de puntjes verzorgd.

ONZE WERKWIJZE

Alles wat we doen wordt uitgevoerd met aandacht voor detail.

Alles van planning tot bouw.

GECERTIFICEERD

Veel bedrijven besteden opdrachten uit aan gecertificeerde bedrijven. Als een bedrijf gecertificeerd is, mag de opdrachtgever erop vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden veilig en te allen tijde professioneel worden afgerond. Maar is dat altijd zo? Veel gecertificeerde bedrijven leveren niet het beste resultaat. Daarom werkt Unideck Bouw & Onderhoud niet alleen aan het certificeren van ons bedrijf, maar ook met gecertificeerd personeel, zodat we u de professionaliteit kunnen bieden die u verdient.

WERKEN MET KLANTEN IDEEËN

Wij geloven in eerlijkheid, integriteit en oprechtheid. Wij zullen u niks aanbieden dat je niet nodig hebt. Wij behandelen onze klanten beleefd en met respect. Wat ons betreft de manier zoals het hoort te zijn.

Samenwerken met de klant is verbinding zoeken en houden met de wensen van de klant onze kracht is eenvoud.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Communicatie is nodig als je samenwerkt. En  En voor een goede samenwerking is het belangrijk dat iedereen weet wat het doel is. 

Unideck Bouw & Onderhoud houd van duidelijkheid en communiceert direct met de klant. 

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!